sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Etätehtävä (Korkkari )

Jeps eli meille tuloi RTV:ltä vanhempi herra näyttään miten korkkaria käytetään ja pestään . Hän kertoi myös vaaroista mitä korkkarilla voi käydä , eli sillä ei saa pelleillä se kun osuu ihoon niin se leikkaa sen. Eli korkea paine ruiskulla maalataan isoja kappaleita esim: Laivoja ja muiden maalaamiseen , koska korkepainepuiskussa tulee huomattavasti paksumpaa maalia kuin perus ruiskusta .
Käytötsä kerrotiin/ näytettiin että ensin maalia pitää suodattaa korkkarin läpi niin kauan että letkuissa ei ole ilmaa ja se ei röpötä vaan maali tulee nätisti ulos ,ennen maalaamista .
Sitten kun maalaamisen lopettaa niin suodatetaa tinneriä korkkain läpi ja päästäää paineet pois ruiskusta ettei seuraavalle käy hassusti .
Korkkarin rakenteesta sen verran että se sisältäää kolme suodatinta ensimmäinen on maalipöntössä joka ottaa heti isoimmat roskat pois ja se ei ole paineen alaisuudessa , toinen tulee pumpun jälkeen joka on poistaa sitten piennemät roskat pois maalista ja on paineen alaisuudessa , kolmas suodatin on ihan ruiskun kahvan sisällä .
Ja ruisku kannataa petä tietyin väliajoin , ja kun seinästä tule paine tulee korkkariin se on sata kertaa kovempi korkkarisaa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti